Liten har flyttat till Världens Absolut Bästa Claudia, Jocke och Fabbe! =)

S*Min Lilla Aventino

 

 

Född den 7 April 2010

Blåmaskad, hane

Mor: CH S*Skönheten´s Gwen

Far: PR IC S*Snurrpans Mascot

 

På kvällen onsdagen den 7 April kom han till världen, den enda av sitt slag! Ja, i alla fall i sin kull =)

Förlossningen var lite jobbig för Gwen, hennes första kull och med enbart en kattunge. Men trots det så gick allt jättebra, hon tog honom till sig direkt och är en riktigt kanonmamma! =)

Aventino, Tino eller Liten, som han kallas här hemma, är en riktigt liten Sötnos!

När han var blott tre veckor gammal så tyckte han att det var lämpligt att, på något ostadiga ben, traska fram till mammas skål med torrfoder och börja knapra!

Fyra veckor fyllda går han på låda, äter glatt det som bjuds, busar med grabbarna, klättrar upp för gos i både säng och soffa och är helt underbar!

Fantastiska lilla varelse! Precis hela tiden ska han vara med, sittandes på axeln så att han inte missar något av det som händer! =)

Kommer springandes så fort man ropar...men lyssnar numer mest bara till "Liten", då det är vad han fått heta här hemma...

Han är riktigt kaxig när han attakerar de stora katterna! Utan tvekan så formligen kastar han sig runt halsen på de... Så himla söt!

 

Jag är så otroligt bortskämd med att han bor hos världens bästa familj och jag får hälsa på så ofta jag vill! =) Och jag har till och med turen att få vara kattvakt till de små lurvtussarna lite då och då! "Liten" är precis lika charmig nu som när han faktiskt var liten!

Copyright © 2008-2016 Camilla Sjödin - S*Min Lilla, All rights reserved